В Немішаєвому проведуть театральний фестиваль у наметах07 июля 2016

 

15-17 липня, смт Немішаєве

(Дістатись: від залізничного вокзалу або станції «Святошин» – електричкою; від станції метро «Академмістечко» –  автобусом).

 

Театральний куратор, актор, режисер і драматург Олесій Доричевський проведе перший Osten-Saken Off-Stage Festival. Локація фестивалю – руїни маєтку графського роду Остен-Сакенів. Поруч знаходиться сад, у ньому буде розташоване наметове містечко і вихід до ставка. Відвідувачі матимуть змогу приїздити як на один день, так і на цілий час проведення події. Фестиваль надає гостям місце для намету і безкоштовний доступ до всіх подій.

Ми вирішили вивести театр зі звичного сценічного середовища, і подивитись, якого ефекту можна досягти. Крім вистав, на фестивалі відбудеться ряд концертів, перфомансів, хореографічних показів, майстер-класів для дорослих і дітей, лекцій, фаєр-шоу та спортивних програм. Фактично, Osten-Saken Off-Stage Festival  це триденний театральний вікенд в мальовничих природніх декораціях, – розказують організатори.

У програму фестивалю увійшли покази театральних робіт Євгенії Відіщевої, Андрія Май, Олексія Доричевського, Олександри Сенчук, Володимира та Альони Снігурченко, Антона Овчіннікова, Євгенія Степаненко, а також вистава Черкаського театру «На двох». Виступи гуртів «Пральня-бенд», «Дивина», «Tomi Bacchus and his TRIBE», «Pornfish», «postman», «5 vymir», Анастасії Беляєвої та Яріни Поль.

«Програма складається з вистав, що вже мали глядацький успіх або несуть певну експериментальну цінність чи створюють двосторонній контакт. Для того, щоб говорити, треба і слухати. Коли ти знаєш відповіді наперед, як можна бути відкритим до спілкування? Ми виходимо зі звичних умов, щоб почути, що говорять. Почути, що лунає у нас» – пояснює куратор фестивалю, Олексій Доричевський.


Другие статьи из этого раздела

Нафаня

Досье

Нафаня: киевский театральный медведь, талисман, живая игрушка
Родители: редакция Teatre
Бесценная мать и друг: Марыся Никитюк
Полный возраст: шесть лет
Хобби: плохой, безвкусный, пошлый театр (в основном – киевский)
Характер: Любвеобилен, простоват, радушен
Любит: Бориса Юхананова, обниматься с актерами, втыкать, хлопать в ладоши на самых неудачных постановках, фотографироваться, жрать шоколадные торты, дрыхнуть в карманах, ездить в маршрутках, маму
Не любит: когда его спрашивают, почему он без штанов, Мальвину, интеллектуалов, Медведева, Жолдака, когда его называют медвед

Пока еще

Не написал ни одного критического материала

Уже

Колесил по туманным и мокрым дорогам Шотландии в поисках города Энбе (не знал, что это Эдинбург)

Терялся в подземке Москвы

Танцевал в Лондоне с пьяными уличными музыкантами

Научился аплодировать стоя на своих бескаркасных плюшевых ногах

Завел мужскую дружбу с известным киевским литературным критиком Юрием Володарским (бесцеремонно хвастается своими связями перед Марысей)

Однажды

Сел в маршрутку №7 и поехал кататься по Киеву

В лесу разделся и утонул в ржавых листьях, воображая, что он герой кинофильма «Красота по-американски»

Стал киевским буддистом

Из одного редакционного диалога

Редактор (строго): чей этот паршивый материал?
Марыся (хитро кивая на Нафаню): его
Редактор Портала (подозрительно): а почему эта сволочь плюшевая опять без штанов?
Марыся (задумчиво): всегда готов к редакторской порке

W00t?